Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Urim Pepa
Rezultate gjithsej: 3

Union Zogu I

L61927022E
(Exchange, transferta parash kombëtare dhe ndërkombëtare në lekë dhe valutë, pagesa të faturave të ndryshme OSHEE, uji, pagesa ONLINE, pagesa të produkteve telefonike, TV dhe internet, poste ekspres, si)

Tiranë ALL

VILA ALB TIRANA sh.p.k

L71814023O
(Hoteleri, Bar Restorant)

Tiranë ALL

PROPERTY TRADING

M02206031M
(Krijim, zhvillim, zyra ndermjetesimi per pasurite e paluajtshme nepermjet nenshkrimit te nje kontrate te veçante Franchising, aktivitet ndermjetesimi per pasurite e paluajtshme, agjensi immobiliare. Shoqeria m)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni