Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Valentino Kaçorri
Rezultate gjithsej: 1

S.P.E Energy

L22420002H
(Ndërtim, projektim, plan vendosje e objekteve të veçanta, projektime dhe ndërtime civile, industriale, hidroenergjetike. Ndërtim digash dhe tunele hidroteknike. Ndërtimi i Impianteve për prodhimin e Ener)

Tiranë -2573932 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni