Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Vasil Mero
Rezultate gjithsej: 1

INTER MEDIA GROUP (ish "MEDIA GROUP IN")

L61429018R
(Aktivitet në fushën e Radio-televizionit duke përfshirë prodhimin, transmetimin dhe ritransmetimin e programeve dhe informacionit të çdo lloji nëpërmjet zërit, imazhit, sinjaleve të kodifikuara, të s)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni