Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Vasilika Bekteshi
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

FLENA RB

K31404040G
(Organizimin e sherbimit te rojeve civile,per persona juridike,private dhe publike,ruajtja e vlerave monetare e shoqerimin e tyre,ruajtja e qetesise.Sigurimin e objekteve publike e private ne pronesi ose ne perd)

Tiranë 17540704 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni