Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Vasillaq Golemi
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

HIGJENA

J68612101I
(Pastrim dhe higjenizim te rrugeve dhe heqja e mbeturinave te qytetit, sherbim komunal, transport mallrash dhe udhetaresh urban ,interurban e nderkombetar, autoshkolle, riparim automjetesh, tregetim te artikujve)

Berat 2241760 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni