Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Vladimir Gjika
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

ANIJET E SHERBIMIT DETAR

J61825517G
(Marrja e praktikave të anijeve në mbërritje (rade), transportimi i grupit të praktikës (autoritete portuale). Transportimi i ekuipazhit të anijeve, udhëtarëve nga rada në port dhe anasjelltas. Kryerjen)

Durrës 244236846 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni