Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Vllasi Dollani
Rezultate gjithsej: 2

JON INVESTMENT

L02214031F
(Shoqëria ka për objekt kryesor te veprimtarise se saj kryerjen e investimeve ne fusha te ndryshme, ne cfaredolloj forme, ne pasuri te luajtshme dhe te paluajtshme duke perfshire por pa u kufizuar ne shitbl)

Tirane ALL

PAZARI OFERTAVE

L91706039F
(Tregtimin e artikujve shtëpiake, të përdorur ose të pa përdorur: tregtimin e artikujve të mobilerisë, elektroshtëpiake, aksesorë të ndryshëm. Ndërmjetësim për shitje të artikujve shtëpiake të p)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni