Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Xhavit Ismaili
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

ALBA KONSTRUKSION

J61812013R
(Ndërtime të ndryshme kulturore, shtetërore, shëndetësore, bujqësore, fabrika, uzina, banesa etj. Projektime, instalime, punime resaurimi etj. Veprimtari në fushën e transportit, të mallrave brenda dhe )

Tiranë 211286805 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni