Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Xhetan Ndregjoni
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

NDREGJONI

K31329048I
(Investitor ne fushen e ndertimit te objekteve te ndryshme civile dhe industriale, private dhe shteterore, social kulturore dhe agjensi per shitblerjen e ketyre ndertimeve. Ndertimi, rikonstruksioni dhe mirembaj)

Tiranë 86401086 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni