Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Xhevahir Aliu
Rezultate gjithsej: 1

P.C.S.COMPANY

K91527021J
(Ne fushen e ndertimit: Ndertim, projektim, supervizion, kolaudim, punime ndertimore, gjeodezike. Studime dhe Vleresime gjeologoinxhinjerike dhe gjeoteknike. Vleresime te ndikimit ne mjedis. Vleresime te pasuriv)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni