Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Zani Zoga
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

2Z KONSTRUKSION SHPK

J63229466K
(Zbatim punime ndërtimi në kategoritë: Punime dheu, sistemime, tarracime, ndërtime civile, ndërtim rruge kategoria IV dhe V, ndërtim ujësjellësa dhe kanalizime. Tregtimi me shumicë e pakicë dhe import-)

Roskovec 6497689 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni