Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Zerina Gjika
Rezultate gjithsej: 1

AMEL - E. Z

L71421032N
(Tregti me pakice konfeksione te ndryshme, veshmbathje, veshje sportive etj. Tregti me pakice detergjente dhe materiale pastrimi, kancelari, artikuj elektrike, materiale ndertimi dhe artikuj te ndryshem industri)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni