Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Status: aktiv
Rezultate gjithsej: 27692

PLAN-CONSULT

K91901016Q
(Konsulence e cdo lloji per infrastrukturen ne Shqiperi dhe jashte saj.Studime,projektime,mbikqyrje dhe kolaudime punimesh zbatimi, ne fushen e ndertimit, mjedisit dhe fusha te tjera.)

Tirane ALL

GRASSI ALBANIA

L47814601G
(Fabrikimi, pergatitja, ngjyrosja e copave, konfeksionimi i artikujve te veshmbathjes ne pergjithesi dhe cdo aktivitet tjeter aksesor ose te lidhur me te, si dhe importimin, eksportimin dhe shitjen e produkte)

Librazhd -6463887 ALL

Tirana Bistro Management-TBM

M32230026H
(Bar-Kafe, restorant, organizime eventesh dhe sherbime te tjera te ngjashme.)

Tirane ALL

BMH PHARMA (ish "PURACQUA MAXIMUM shpk")

M31913503C
(Import – Export, shitje me shumice e pakice dhe distribucion I barnave, ilaceve, produkteve farmaceutike dhe parafarmaceutike.)

Durres ALL

F.K Partizani (ish "PARTIZANI MEDIA & TRADING")

K82124008C
(Perfaqesimi ne aktivitetet Sportive Futbollistike, si prane F.SH.F-se dhe ne arene Nderkombetare.Tregtimi i materialeve dhe aksesoreve te ndryshem sportiv me logon dhe emrin "F.K Partizani". Ngritja e Shkoll)

Tiranë ALL

INTERNATIONAL MERCHANT

M32301026D
(Konsulence administrative, financiare, fiskale, kontabile e ligjore per shoqerite tregtare dhe te trete, administrate publike e ente private. Konsulence per aktivitete/veprimtari tregtare,realizim i biznes p)

Tirane ALL

BEST LOUNGE SHPK

M32301025S
(Bar-Kafe Lounge.)

Tirane ALL

IGENIUS GROUP

M32301024K
(Konsulence biznesi ne webmarketing dhe marketing, trajnime mbi webmarketing,suport dixhital, projektim dhe zhvillim te fushatave publicitare ne platformat web.Zhvillim dhe tregtim softueresh, suport dixhital)

Tirane ALL

VasilFidani

M34701004M
(Fastfood , kreperi , restorant dhe hoteleri.)

Korçe ALL

F&A KONSTRUKSION 2023

M32301021J
(Kryerja e punimeve te ndryshme, hidrocentrale, ndertime civile dhe ushtarake sipas legjislacionit ne fuqi . -Prodhim, perpunim dhe eksportimi i llojeve te ndryshme te materialve te ndertimit . -Importimi , p)

Tirane ALL

H&M Distribution Albania

M32301020B
(Sherbime restoranti, linje restorantesh, linja sherbimi ushqimi te shpejte, sherbim hotelerie, kafe - bar, supermarkete, minimarkete, tregtim me shumice dhe pakice te produkteve ushqimore, industriale, te pr)

Tirane ALL

Freedom Investtmentt

M32301001S
(Ne tregun e pasurive te paluajtshme , blerje ,shitje ,apartamentesh ,tokash dhe tituj te ndryeshem pronesie, me te drejte rishitje ose dhenie me qera, Import, Eksport, si dhe tregtimin me shumice dhe pakice )

Tirane ALL

Albania-Rental

M32302050E
(Shitje-blerje makinsha. Dhenie makinash me qera. Shitjeblerje pronash te paluajtshme si dhe dhenien e tyre me qera.)

Tirane ALL

DUA TAXI

M32302049A
(Shërbime në fushën e transportit të udhëtareve. Shërbime taksi për publikun si brenda territorit të Shqipërisë dhe jashtë saj. Transporti urban dhe interurban në funksion të shërbimit Taxi të )

Tirane ALL

INEG shpk

M33502405S
(Import –Export, magazinim, tregtim me pakice e shumice i mallrave te ndryshem , industriale ,importim i paisjeve hidrosanitare, hidraulike, materiale ndertimi ,pajisje kembimi per to, vegla pune, materiale)

Fier ALL

DERVISHI KONFEKSION

M32302048P
(Prodhimin dhe qepjen e veshjeve te ndryshme. Sherbime rrobaqepesie. Prodhimin e veshjeve te ndryshme me lënden e parë te sjelle nga porositesi.Import – eksport.Fason.)

Kamez ALL

Eksplo Tour

M32302042N
(Operator turistik.Guida turistike,agjenci udhetimi,paketa turistike.Organizimi dhe kryerja e udhetimeve turistike brenda dhe jashte vendit si hiking,alpinizem,ski,guide me bicikleta ne rruge.Shoqerim dhe ako)

Tirane ALL

K&D Consulting

M37302203P
(Konsulence fiskale, mbajtje e llogarive kontabel, hartim i planeve te biznesit, analize financiare, konsulence dhe sherbim marketingu, studim tregu, ndermjetesim ne transaksione biznesi, konsulence ligjore n)

Vlore ALL

E&L LAW

M32302035H
(Sherbime ligjore dhe konsulence per individe, persona fizik, persona juridik, shqiptar dhe te huaj. Perfaqesim ligjor ne te gjitha shkallet e gjyqesorit, si dhe ne te gjitha institucionet private apo publike)

Tirane ALL

INNOVATION GARAGE

M32302031V
(Software Consulting; Konsulencë Biznesi; Konsulencë Strategjike; Dizajn dhe Zhvillim Softuerësh; Softuer për testim dhe cilësi; Siguria Kibernetike; Përpunimin e të dhënave; Tregtimi i produkteve të)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni