Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Status: aktiv
Rezultate gjithsej: 27692

Flex

M32303055D
(Shitje me pakice te materialeve te dekorit, pajisjeve te ndricimit,artikujve shtepiake dhe mobiljeve si dhe cdo aktivitet tjeter tregtar te lejuar me ligj.)

Tirane ALL

ARFEAS

M34703004A
(Ne fushen e punimeve te ndertimit, rikonstruksion dhe mirembajtje godinash, veshje fasadash, punime germimi.)

Maliq ALL

STUDIO-Konsulence Ndertimore shpk

M32303053K
(Aktivitete inxhinierike ne fushen e ndertimit, mbikqyrje, kolaudim, projektim, per ndertime civile dhe industriale, rikonstruksione dhe mirembajtje godinash civile dhe industriale, veshjeve te fasadave, rrug)

Tirane ALL

B&B VILLA Sh.p.k.

M38503502P
(Veprimtari ne fushen e ndertimit, Import-Eksport i mallrave te ndryshme , mjete transporti dhe pjese kembimi, Transport per vete dhe te trete brenda dhe jashte vendit, si dhe cdo aktivitet tjetër të lejuar)

Lezhe ALL

A.R Lipovica Holding

M38503501H
(Ndertime civile , industriale te cdo lloji. Restaurime. Mderto,e dhe tregtime te objekteve Civile-IndustrialeTuristike. Sherbime hotelerie . Ndertim rrugesh te te gjitha kategorive, te veprave te artit, te ur)

Lezhe ALL

PROT Shpk

M32303503F
(Agjent shitjesh dhe ndermjetesime financiare dhe konsulence ne fushen tregtare, si edhe cdo lloj aktiviteti te lejuar ne perputhje me ligjin shqiptar.)

Durres ALL

Ritech Academy SH.P.K.

M32303049F
(Zhvillimin e trajnimeve modulare qe nuk kerkojne certifikime ne fushen e teknologjise se informacionit. Studimi dhe promovimi i aktiviteteve te teknologjise se informacionit per qellime te nxitjes dhe promov)

Tirane ALL

AAYAN SHPK

M32303048U
(Tregti, Import – eksport Kondicionere dhe aksesoret e tij , sherbime montim dhe rriparimi te kondicionerve , etj.)

Tirane ALL

BH Event

M34703404A
(Foto,Video,Dekor dhe sherbime te tjera ne kete fushe.)

Lushnje ALL

ZHUKRI & ZHUKRI

M32303044L
(Sherbime ligjore dhe konsulence per individe, persona fizik, persona juridik, shqiptar dhe te huaj. Perfaqesim ligjor ne te gjitha shkallet e gjyqesorit, si dhe ne te gjitha institucionet private apo publike)

Tirane ALL

ADELLA CLINIC

M32303022E
(Sherbime konsulence ne turizmin shendetsor. Hapja e zyrave te perfaqesimit dhe te agjencive te ndermjetsimit per turizem shendetsor. Kontrata perfaqesimi me universitete per prezantimin, marketimin e tyre dh)

Tirane ALL

ALBA Trading

M37303205N
(Konsulence Online, Publikime online per pale te treta, editim video, imazhe, pergatitje broshura etj.)

Vlore ALL

Bezhë

M32303019H
(Arkitekturë. Interior. Dezajn Produktesh. Mbikqyrje Punimesh Arkitekturore.)

Tirane ALL

THE DEAL REAL ESTATE

M37303203U
(Shit-blerje pasurish te paluajtshme.)

Vlore ALL

SEVDARI CONSULTING

M32303017O
(Konsulence inxhinjerike. Shitje, blerje, dhenie me qira te te gjitha llojeve te pasurive te paluajtshme , sherbime konsulence financiare, konsulence per promovime, sherbime marketingu. Te marre financime nga)

Tirane ALL

PITSTOP

M32303016G
(Marrje dhenie me qera per peirudhe te gjate dhe te shkurter te makinave pa shofer, parkimin e tyre ne aeroportin e Tiranes, sherbim trasporti per klientelen.)

Tirane ALL

EV&IT

M32303008P
(Import dhe eksport, tregëtim me pakicë dhe shumicë të produkteve ushqimore të ndryshme,artikuj te ndryshem te imta cigare pije freskuese etj. Bar-kafe, restorant, club. Pritje percjellje. Konsulence ne )

Tirane ALL

GRAND PALACE SH.A.

M34703001V
(Ushtrimi i lojrave te fatit sipas licensave perkatese qe i leshohen Shoqerise per kete qellim. Objekti i Shoqerise do te jete ushtrimi i veprimtarive te lojerave te fatit ne kategorine kazino ne hotel me 5 y)

Korçe ALL

Authorized Alpha Service

M32306064R
(Shitje blerje aparaturash elektrike , elektronike dhe mjetesh levizese transporti te reja dhe te perdorura. Riparim aparaturash elektrike dhe elektronike . Riparim mjetesh levizese transporti ( Bicikleta , S)

Tirane ALL

AUTO LACI PUKE

M32306505N
(Import dhe Eksport te makinerive dhe makinave te transportit dhe pjeseve te kembimit te reja dhe te perdorura, dhenien e makinave me qira, Sherbime me karrotrec brenda dhe jashte territorit te Republikes se )

Durres ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni