Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Origjina Kapitalit: egjipt Viti Themelimit: 2020
Rezultate gjithsej: 105

ASHHOS CONSTRUCTION

M02428501A
(Punime ne fushen e ndertimit.)

Durres ALL

VISION GENERAL CONTRACTING AND SUPPLIES

M01426501K
(Punime ne fushen e ndertimit)

Durres ALL

ELSAYED CONSTRUCTION

M01427041N
(Veprimtari ne flishen e informacionit dhe Teknologjise Sherbime ne ndertim. Hajj & Umrah .Sherbime ne ndertim. Me qellim arritjen e objektit te saj, shoqeria me vendim te organit kompetent, mund te zoteroje )

Tirane ALL

ELNAGGAR CONSTRUCTION

M01427507R
(Punime ne fushen e ndertimit.)

Durres ALL

KHALIL TRADING

M01427018C
(Veprimtari ne fushen e informacionit dhe Teknologjise Sherbime ne ndertim. Hajj & Umrah.Sherbime ne ndertim.Me qellim arritjen e objektit te saj, shoqeria me vendim te organit kompetent, mund te zoteroje ne )

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni