Skip to content

INA

JSON

Tax Registration Number: J61814009W
Administrators: Ferdinand Çaushi
Scope: Ndërtime civile, turistike, bujqësore, punime restaurimi, drejtimi dhe administrimi i pasurive të patundshme dhe për llogari të të tretëve, etj. Tregtim me shumicë e pakicë, import - eksport të mallrave të ndryshëm industriale ushqimor, elektro - shtëpiake, fruta perime, etj. Tregtim pajisje elektrike, teknologjike e industriale. Tregtim materiale hidraulike.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 25.10.1995
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 21 185 189,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë Rruga Besim Imami, Myslym Shyri, Mbrapa Karburantit

Address:
Tiranë, ALI VISHA

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 1 917 713,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 3 151 412,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 603 976,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 5 461 631,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:67 023 810,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 54 710 335,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015