Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ferdinand Çaushi
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

INA

J61814009W
(Ndertime civile, turistike, bujqesore, punime restaurimi, drejtimi dhe administrmi i pasurive te patundshme dhe per llogari te te treteve, etj. Tregetimi me shumice e pakice import eksport te mallrave te ndrysh)

Tiranë 1917713 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni