Skip to content

FUFARMA
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-09-13 12:08:23
JSON

Tax Registration Number: J61825037N
Administrators: Isuf Berberi
Scope: Tregtim, import, eksport me shumice dhe pakice, grumbullim, shpërndarje, përpunim medikamente, material, bime, lende të para, artikuj gjysme të përpunuar, aparatura, pajisje laboratorike farmaceutike, mjekësore. Prodhim, ambalazhim, paketim, medikamente dhe material mjekësore.
Other Trade Names: FUFARMA (Farmacia 1) (Farmacia 2)" FUFARMA (Farmacia 3)" " FUFARMA (Farmacia 4 )"
Legal Form: Shoqëri Aksionare SH.A
Foundation Year: 17.10.1995
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 181 296 000,00
Shares: 181 296
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Board Members: Mihal Tase, Isuf Berberi, Marsela Berberi
Assets: Tirane Tirane TIRANE TR 9723 I Tirane Tirane TIRANE Benz me targe AA824 ET Tirane Tirane TIRANE AA 431 EU Tirane Tirane TIRANE TR 6450 M Tirane Tirane TIRANE Automjet tip Cadi, me targa TR 6851 U Tirane Tirane TIRANE BENZ TR 8481 D Tirane Kashar MEZEZ Spitali Hygeia, Autostrada Tirane - Durres, rruga sekondare, Km.1, Fushe Mezez, Tirane Tirane TIRANE RENO TR 4316 C Tirane Tirane TIRANE Benz me targe TR 3111 N Tirane Tirane TIRANE Rruga "Bardhyl", Nr.105. Tirane Tirane TIRANE Kamion Mercedes Benz, TR 6418 M Tirane Tirane TIRANE Automjet Benz,TR 1863 I Tirane Tirane TIRANE Citroen Berlingo me targe AA 944 FA Tirane Tirane TIRANE Automjet Citroen, TR 2857 P Tirane Tirane TIRANE AA 814 IK Tirane Tirane TIRANE IVEKO TR 7378 D Tirane Tirane TIRANE MAN TR 4168 B Tirane Tirane TIRANE BENZ TR 6325 E 12 Tirane Tirane TIRANE AA 813 IK Tirane Tirane TIRANE Golf me targe AA 265 BO Tirane Tirane TIRANE AA 857 IN Tirane Tirane TIRANE Njesia Bashkiake nr.3, Rruga Nikolla Zoraqi, Ndertesa.19, Kati.1, Farmacia Nr.4 Tirane Tirane TIRANE Automjet Citroen, TR 2856 P
Status: Aktiv
License(s): II.7.A.1.F - Farmacitë ose agjencitë farmaceutike (farmaci)
II.7.B - Tregtimi me shumicë i barnave
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Changes
Address:

Seat:
TIRANE Rruga "Nikolla Zoraqi",Ndërtesa 19,Hyrja 1,Njesia Bashkiake Nr.3

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 20 367 268,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 16 155 965,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 16 722 484,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 26 599 294,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:948 035 019,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 16 155 965,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015