Skip to content

BIOMETRIC ALBANIA
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-09-22 11:06:35
JSON

Tax Registration Number: J61827062E
Administrators: Artur Kadareja
Scope: Import - eksport, tregtim me shumicë-pakicë e mallrave, materialeve dhe pajisjeve elektromjekësore, barnave, artikujve të ndryshëm industriale, etj. Veprimtari dhe shërbime të tjera të lejuara nga ligji.
Other Trade Names: BIOMETRIC ALBANIA
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 12.08.1993
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 250 000 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): II.7.B - Tregtimi me shumicë i barnave
Changes
Address:

Seat:
TIRANE Njesia bashkiake nr 2, rruga Vllazen Huta, pallati Vila Park, shkalla 1, kati 6,ap 25

Address:
Tirane Tirane TIRANE Rruga "Myslym Keta", magazina e ish Rezervave te Shtetit, Tufine. Tirane Tirane TIRANE Rruga "Vllazën Huta", pallati i ri, Vila Park, kati përdhe

Telephone:
42232406

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 140 641 739,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 156 287 600,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 147 162 836,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 117 047 276,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 154 552 213,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:4 896 411 103,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:591 998 637,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 574 196 648,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016