Skip to content

MONTAL
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-09-22 11:06:35
JSON

Tax Registration Number: J62009007F
Administrators: Skënder Lufi
Scope: Importi, eksporti, tregtimi me shumicë dhe pakicë i mallrave : pajisje, aparatura dhe materiale mjekësore dhe laboratorike, sisteme dhe impiante spitalore, barna, medikamente dhe lende të para për prodhimin e tyre; pajisje, aparatura, makineri, impiante, materiale dhe artikuj për përdorime të ndryshme (kërkimor-shkencor, mësimor, testues diagnostikues, publik, komunal, industrial, shtëpiak, etj). Instalimi, riparimi dhe mirëmbajtja e pajisjeve, aparaturave, makinerive, impianteve dhe sistemeve të sipërshënuara. Hapje depo farmaceutike, klinika mjekësore, laboratorike, spitale.
Other Trade Names: MONTAL
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 13.12.1995
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 200 000 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Assets: irane Tirane TIRANE Automjet tip Volkswagen Caddy me targa AA 843 DC Tirane Tirane TIRANE Automjet tip Volkswagen Caddy me targa TR 7035 U
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
TIRANE DERVISH HIMA-3KULLAT K.3 AP9/2

Address:
Tirane Kashar KASHAR Rruga Teodor Keko, Kompleksi "Edglis", Unaza e Madhe T Tirane Tirane TIRANE Njesia Nr. 2, Rruga Abdi Kazani, Pallati 1, Shkalla 1, Apartamenti 3/A Tirane Tirane TIRANE Rruga Abdi Kazani, Pallati 1, shk.1, ap. 3/B

Email address:
slufi@montalshpk.com

Telephone:
692088447

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 276 584 690,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 279 638 600,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 226 636 167,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 181 546 466,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 97 720 376,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:887 788 099,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:764 711 787,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 634 364 960,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016