Skip to content

2Z KONSTRUKSION SHPK
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-09-20 14:14:04
JSON

Tax Registration Number: J63229466K
Administrators: Zani Zoga
Scope: Zbatim punime ndërtimi në kategoritë: Punime dheu, sistemime, tarracime, ndërtime civile, ndërtim rruge kategoria IV dhe V, ndërtim ujësjellësa dhe kanalizime. Tregtimi me shumicë e pakicë dhe import-eksport të mallrave industriale, ushqimore, elektro-shtëpiake, transport mallra brenda e jashtë vendit. Prodhim dhe tregtim materiale ndërtimi me shumicë dhe pakicë dhe import- eksport. Ndërtimin e serave diellore me konstruksion metalik dhe me plasmas dhe ndërtimin e magazinave bujqësore dhe hangarëve frigoriferik. Magazinimin e fruta perimeve.
Other Trade Names: 2Z KONSTRUKSION SHPK
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 24.09.1996
District: Roskovec
Country: Shqipëri
Initial Capital: 4 300 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): V.1 - Shërbime ekspertize dhe/ose profesionale lidhur me zhvillim e territorit dhe/ose ndërtimin
Changes
Address:

Seat:
Strum Fshati Suke i siperm, Nr 2, Rruga Strum - Suke, Km 3, Lagjja Zoga.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 83 870 882,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 6 497 689,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 6 452 547,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 3 898 229,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 881 366,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:58 096 184,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:6 274 199,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 82 237 982,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016