Skip to content

LEKLI
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-09-25 16:25:47
JSON

Tax Registration Number: J81624501L
Administrators: Luan Lekli
Scope: Tregimi i bimëve medicinale me shumice dhe pakice, import eksport, tregtimi i artikujve të ndryshëm të konsumit të gjere industrial dhe ushqimor, prodhime bujqësore dhe blegtorale, import eksport të lendeve të para, materialeve, pajisjeve dhe makinerive, të pjesëve të këmbimit, për to me shumice e pakice, import të prodhimeve farmaceutike dhe pajisjeve mjekësore si dhe tregtimin e tyre me shumice e pakice, transport ndërkombëtar të mallrave, operacione tregtare e komisionere, dhënie garancive të ndryshme ndaj çdo të treti, marrje dhe dhënie kredie me çfarëdo lloj kushti dhe për llogari të cilitdo të treti, operacione burse, kambio në çdo treg financiar botëror dhe çdo aktivitet tjetër që veças ose se bashku me ato që përmendem me sipër do të konsiderohet i përshtatshëm dhe me leverdi për rritjen dhe zhvillimin e firmës.
Other Trade Names: LEKLI, LEKLI 2
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 13.12.1994
District: Durrës
Country: Shqipëri
Initial Capital: 40 000 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): II.7.A.1.F - Farmacitë ose agjencitë farmaceutike (farmaci)
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
II.7.B - Tregtimi me shumicë i barnave
Changes
Address:

Seat:
DURRES L.7 RR. A. GOGA 800

Address:
Tirane Tirane TIRANE Njesia Bashkiake Nr. 2, Blv. Bajram Curri, Nd. 172, H. 8, 1010 Tirane Tirane TIRANE Njesia Bashkiake nr.9, Rruga Reshit Petrela, Nd 14, H.21, Nr.P.7/143+3-N10

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 47 889 971,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 36 898 641,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 14 638 787,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 3 104 082,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 3 752 116,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:660 122 592,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:437 679 855,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 267 173 149,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016