Skip to content

A.M.U 

JSON

Tax Registration Number: K14229210F
Administrators: Roland Veseli
Scope: Tregtimi i materialeve të ndryshme për ujësjellës, gazsjellës dhe sisteme vaditjeje, si edhe kryerja e punimeve në ketë fushë. Tregtim i materialeve elektrike dhe elektronike, si edhe realizimi i punimeve në ketë fushë. Shërbim / riparim i makinave elektrike dhe i transformatorëve elektrik ( elektropompa, elektromotor, transformator). Punime alumini, metali, ndërtimi dhe montimi. Çdo aktivitet tjetër ekonomik që do të konsiderohet i nevojshëm dhe i dobishëm për realizimin e qëllimit të shoqërisë e që nuk bie ndesh me legjislacionin në fuqi. Importim dhe tregtim me shumicë dhe pakicë e pijeve, lëngjeve dhe produkteve ushqimore të ambalazhuara.
Other Trade Names: A.M.U
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 05.10.2001
District: Durrës
Country: Shqipëri
Initial Capital: 75 039 840,00
Shares: 328
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Changes
Address:

Seat:
Fushë Krujë Autostrada Fushë Krujë - Laç, km 1.5.

Address:
KASHAR, Njesia Administrative Kashar, Unaza e Re,rruga Loni Ligori, pallat 8 katësh, kati perdhe, dyqani nr. D -14

Telephone:
42267671

Website:
http://www.hoovers.com/

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 10 986 660,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 11 878 057,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 3 882 235,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:123 483 714,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 91 004 145,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015