Skip to content

FLORFARMA

JSON

Tax Registration Number: K21405001N
Administrators: Arjola Todhe
Scope: Tregti me shumice e pakice, import-eksport të medikamenteve dhe të aksesoreve të ndryshëm farmaceutike. Tregtim me shumice dhe pakice të lendeve të para dhe produkteve farmaceutike në farmaci dhe spitale private e shtetërore. Import eksport të materialeve për përdorim mjekësor dhe tregtim e furnizim i tyre në subjekte publike e private. Import eksport, tregtim me pakice e shumice të aparaturave mjekësore, farmaceutike. Hapje klinikash laboratorike e farmaci për tregtim medikamentesh. Prodhim lende pastrimi, higjienizimi dhe dezinfektimi për përdorim të gjere. Prodhim barnash.
Other Trade Names: FLORFARMA
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 08.09.1999
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 21 000 000,00
Shares: 100
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): II.7.B - Tregtimi me shumicë i barnave
II.8.B - Shërbime ndërhyrese higjeno-shëndetesore
III.1 - Për ndikimin në mjedis
II.7.C - Prodhimi i barnave
Changes
Address:

Seat:
TIRANE Rruga Qazim Vathi, Nr.72.

Address:
Tirane Vaqarr PRUSH Lagjia Prush, Ndertese 2 kateshe, Kati 1, Zona Kadastrale 3064, Pasuria Nr. 39/11, "FLOFARMA 1" Tirane Tirane TIRANE Automjet tip Wolkswagen Caddy, me targa AA379 DD Tirane Vaqarr PRUSH Lagjia Prush, Ndertese 2 - kateshe, Kati 2 - Depo Farmaceutike, Zona Kadastrale 3064, Pasuria Nr. 39/11 "FLOFARMA 1" Tirane Tirane TIRANE Wolkswagen Caddy me targe TR 6984 P.

Telephone:
682029006

Akte Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 9 360 676,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 9 523 337,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 10 292 092,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 8 383 833,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:357 041 485,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 246 794 329,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015