Skip to content

NAZERI - 2000
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-09-27 10:19:30
JSON

Tax Registration Number: K31422029Q
Administrators: Durim Nazëraj, Alfred Zylalaj
Scope: Ruajta e sigurimi fizik të objekteve publike e private si dhe vlerave materiale dhe monetare në këto objekte. Shoqërimin dhe ruajtjen e vlerave pasurore e monetare gjate transportit. Ruajtja e jetës se personelit në objekte dhe në lëvizje. Sigurimin fizik, mbrojtjen e jetës dhe shëndetit të shtetasve vendas dhe të huaj. Shitje pajisje elektrike instalimin dhe përdorimin e sinjalistikës se radioalarmit, radiokomunikimit dhe pajisjeve të tjera të vëzhgimit. Blerje she shitje të mjeteve speciale ndihmese për realizimin e shërbimit të ruajtjes. Prodhim mirëmbajtje dhe tregtim i pajisjeve dhe lendeve të shuarjes se zjarrit dhe shpërthimit, ndërtime civile, industriale, turistike, bujqësore, rikonstruksione, montim të makinerive. Studime e projektime në urbanistike. Import eksport, shitje blerje me shumicë e pakicë, hoteleri, turizëm, katering, shërbime pastrimi, Shitje artikujsh ushqimore, industriale, tekstile, elektronike, elektrike. Shitje uniformash ushtarake, policore. Shitje automjetesh, pjese këmbimi automjetesh. Kategoria 1. 3 B: Shërbim i ruajtjes, transportimit e shoqërimit të vlerave monetare e sendeve të 2 çmuara. Ofrimin e sigurisë se Aviacionit Civil dhe Dhënien e trajnimeve në fushën e sigurisë për stafin e saj dhe për të trete. A) Kontrollet e sigurisë në aeroportin e pasagjereve, skaner, bagazheve të dorës, bagazheve të hambarit, të kargos, të postes ajrore, të avionëve të shoqërive ajrore, të furnizimeve me fluturim, të kateringut, etj. B) Kontrollet e sigurisë në aeroporte për patrullimin dhe vëzhgimin e kontrolleve në hyrje të perimetrit rrethues të sigurisë, të personave të tjerë jo pasagjere, të automjeteve, etj. Ruajtje, mbikëqyrje dhe menaxhim i trafikut në ambiente, ndërtesa etj
Other Trade Names: NAZERI - 2000
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 13.11.2000
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 80 000 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 2
Male/Female: Mashkull
Status: aktiv
License(s): I.3.A - Sigurimi fizik i objekteve shtetërore e private, i personave, si dhe veprimtarive social-kulturore, sportive, fetare e politike
I.3.B - Sigurimi dhe shoqërimi i vlerave monetare e sendeve të çmuara gjatë transportit
Changes
Address:

Seat:
TIRANE Rruga e Kavajes, Qendra Condor, Kati II

Address:
Berat Berat BERAT Lagjia 3 Dhjetori. Rr. Babdut Karbunara, Godina 1- Kateshe, perballe Bar-Kafe Polovina. Vlore Vlore VLORE Lagjia Skele, rruga Vlore-Skele, Pallati 1,Shkalla nr. 1, Kati nr.2, Ap. Nr. 1 Gjirokaster Gjirokaster GJIROKASTER Lagjia 18 Shtatori, perballe Gjykates, prane 9 Kateshit me numer pasurie nr 15/4 zona nr.8541 . Durres Durres DURRES Lagjja nr 16, rruga Hysen Kertusha, mbrapa shkolles Qemal Mici, ndertese 2-kateshe Korce Korçe KORCE Rruga Vangjel Lubonja, Pallati 1, Shkalla 2, Kati i pare, Apartamenti 2/1 Shkoder Shkoder SHKODER Lagjja 3 Heronjte, Rruga Bulevard Skenderbej, Zona 8593, Nr. 2073 Kukes Kukes KUKES Lagjja Nr. 6, Indeksi i hartes -1-6 Njesi, zona Nr. 2315, numer pasurie 34/12-N4 Elbasan Elbasan ELBASAN Lagjja Sul Patri, Stacioni Hekurudhor, Kulla komandimit te trenave, Kati II Fier Fier FIER Lagjia 1 Maji, Rruga Andrea Cuci, prane shkolles Jani Bakalli, Banesa nr.5 Lezhe Lac LAC Lagjia nr.1, Pallati nr. 137, ngjitur me Raiffeisen Bank, kati i pare.

Email address:
info.nazeri2000.com

Telephone:
692042480

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 106 084 631,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 34 681 538,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 20 322 304,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 24 246 929,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 18 231 648,06
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:495 165 042,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:378 500 971,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 231 614 065,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016