Skip to content

ALDOSCH - FARMA
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-09-22 11:06:35
JSON

Tax Registration Number: K31503045V
Administrators: Aqif Hoxha
Scope: Tregtimin me shumicë dhe pakicë, import-eksport dhe shitje me shumicë të produkteve farmaceutike OTC, produkte bimore, kozmetike, produktet parafarmaceutike, produkte veterinare dhe materiale konsumi mjekësore dhe pajisje mjekësore, zhvillimin e aktiviteteve për promocion marketing mjekësor dhe farmaceutik.
Other Trade Names: ALDOSCH - FARMA
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 03.02.2003
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): II.7.B - Tregtimi me shumicë i barnave
Changes
Address:

Seat:
TIRANE Rruga Myslym Keta, Ish - Antibiotiku

Telephone:
42378933

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 141 622 390,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 196 591 572,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 135 833 783,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 216 182 527,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 186 677 002,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:1 640 385 511,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:2 155 699 464,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 1 254 581 516,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016