Skip to content

MANDI - 2K
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-09-27 10:19:30
JSON

Tax Registration Number: K31707026S
Administrators: Kujtim Karaj
Scope: Shërbim i ruajtjes dhe sigurisë fizike. Sigurimi i objekteve publike dhe private në pronësi ose në përdorim të personave fizike dhe juridike që ushtrojnë veprimtarinë në Republikën e Shqipërisë. Sigurimin dhe mbrojtjen e jetës dhe shëndetin të personave fizike, shtetas shqiptar ose të huaj. Shoqërimin e vlerave monetare dhe materiale ose të sendeve të çmuara gjate transportit të tyre.
Other Trade Names: MANDI - 2K
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 03.03.1998
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 4 000 000,00
Shares: 400
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: aktiv
License(s): I.3.A - Sigurimi fizik i objekteve shtetërore e private, i personave, si dhe veprimtarive social-kulturore, sportive, fetare e politike
Changes
Address:

Seat:
TIRANE Njesia Bashkiake nr.5, Rruga Nikolla Tupe, Pallati Verdhe 8 katesh, Kati i pare (1 )

Telephone:
0692096369 0682000122

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 1 509,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 4 782,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 944 762,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 390 532,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 190 351,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:81 730 179,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:59 295 813,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 32 756 897,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016