Skip to content

MAG

JSON

Tax Registration Number: K43309402W
Administrators: Myzafer Gropa
Scope: Autoservis hidraulik për mjete të rënda si: vinça, ekskavator, fadroma etj. Import-eksport dhe tregtimi me shumicë dhe pakicë për mallra industrial, ushqimore, bujqësore e blegtorale, pije freskues dhe alkoolike, duhanit e cigareve, lëndëve e materialeve të ndërtimit, pajisje hidrosanitare, elektrike, elektro-shtëpiake, hidraulike, plastike, të gomës, duraluminit, prodhime të ndryshme të drurit, mobilieve, pajisje elektronike, të hekurit, konfeksioneve të ndryshme, lodrave për fëmijë, artikuj kancelarie, punime artistike. Hapja e serviseve të mallrave, lavazheve, bar restorante, hoteleve, si dhe në fushën e transportit të mallrave e pasagjereve brenda dhe jashtë vendit. Krijimin e agjencive të transportit spedicionit, të konsulencës, komisionarëve e të ndërmjetësive. Riparim i motorëve me djegie të brendshme dhe i sistemit elektrik.
Other Trade Names: MAG
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 16.07.2004
District: Fier
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Changes
Address:

Seat:
PATOS TRANSPORT

Address:
Fier Patos PATOS Mjet me targë FR 5487D

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 8 202 251,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 5 113 192,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 5 824 019,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 3 952 068,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:58 297 725,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 50 068 880,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015