Skip to content

SARK
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-03-06 15:47:11
JSON

Tax Registration Number: K52531415H
Administrators: Arben Kajolli
Scope: Import-eksport ,tregtim me shumice dhe pakice te mallrave farmaceutike ,barna mjekesore,materiale me perdorim dentar ,klinike mjekesore,ndertim te banesave ,objekte industriale,vepra bonifikimi,ujesjellesa-kanalizime,tregti dhe import-eksport te mallrave te ndryshme si dyer,dritare,tregtim i lendeve te para per industrine,hidrosanitare,paisje elektroshtepiake,makineri te ndryshme,pjese kembimi ,bime mjekesore,pije alkolike ,barbufe etj.Sherbime dhe mirmbajtje te sistemeve elektrike dhe elektronike ,sisteme te peshimit, shpim pusesh per uji. Tregtim te vajrave lubrifikante me pakice etj.Ndertim rrugesh te kategorive te ndryshme.Grumbullim dhe largim te mbeturinave urbane.
Other Trade Names: SARK
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar
Foundation Year: 26/11/2004
District: Fier
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): NZ.4912 -
Changes
Address:

Seat:
Fier, Lagjja 8 Shkurti, Rruga Skenderbej,Fier, Rajoni nr 3, Perball supermarket Lalaj.

Telephone:
0682085540

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 84 000,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 31 573,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 237 400,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 259 999,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 284 721,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:46 175 270,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:39 741 095,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 48 865 503,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016