Skip to content

ALPEN PULITO

JSON

Tax Registration Number: K61516506H
Administrators: Agim Pashaj, Rahmi Dajlani
Scope: Shërbim higjeno-sanitar (larje fasadash, dyshemesh, ambiente tregtare, publike, jo publike, industriale), si dhe import, eksport të gjithçka që lidhet me këtë aktivitet. Pastrim të ambienteve të hapura publike, mirëmbajtjen dhe gjelbërimin e hapësirave të gjelbra, pastrimin e ambienteve të mbyllura dhe zyra ose ndërtesa, shërbime D. D. D. Shërbim, pastrim kimik, lavanteri. Veprimtaritë e ekspertizës lidhur me ndikimin në mjedis, hartimin e raporteve të vlerësimit të ndikimit në mjedis, për të kryer auditimin mjedisor për hartimin e ekspertizave për probleme mjedisore dhe thirrjen si ekspert për të vlerësuar një raport të vlerësimit të ndikimit në mjedis ose rezultatet e një auditimi.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 29.12.2005
District: Durrës
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Durrës , Lagjja 14, Rruga Asti Gogoli, Shkozet, ambient brenda Ndërmarrjes së Prodhimit Artizanal, Zona Kadastrale 8516, Nr.Pasurie 5/20

Address:
Durrës , Lagjja nr. 14, rruga Asti Gogoli, automjet me targë AA 310 NH Durrës RRASHBULL RRASHBULL RRASHBULL, Rruga Nacionale Durrës - Shijak, ambient i hapur, Zona Kadastrale 3216, Nr.Pasurie 50/5.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2018
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 3 123 417,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 3 474 606,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 2 280 627,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 2 140 532,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:51 872 931,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 54 452 374,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015