Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Rahmi Dajlani
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

ALPEN PULITO (Ish ALPEN PULISH)

K61516506H
(Shërbim higjeno-sanitar (larje fasadash, dyshemesh, ambjente tregtare, publike, jo publike, industriale), si dhe import, eksport të gjithçka që lidhet me këtë aktivitet. Pastrim të ambienteve të hapura )

Durrës 3123417 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni