Skip to content

"TAULANT" SHPK

JSON

Tax Registration Number: K61617040L
Administrators: Ditika Qatipi
Scope: Projektim objektesh ekonomike, civile, industriale, etj. Mbikëqyrje dhe kolaudim punimesh zbatimi sipas kategorive A: 1, 2, 3 etj. Vlerësimin e pasurive të paluajtshme, import eksport, shitje me shumicë dhe pakicë të mallrave industriale etj. Hartimi i raporteve të Vlerësimit të ndikimit në mjedis, për të kryer auditimin mjedisor, për hartimin e ekspertizave për problem mjedisor dhe thirrjen si ekspert për të Vlerësuar një raport të Vlerësimit të ndikimit në mjedis ose rezultatet e një auditimi. Veprimtari në fushën e mbrojtjes nga zjarri. Studimi dhe përgatitja e projekteve mbi masat e mbrojtjes nga zjarri të ndërtesave të çdo lloji. Hartimi i akteve të ekspertizës për zjarret e rena. Shërbime konsulencë, studime urbane, shërbime në planifikim urban, transporti, topografike, gjeologjike, hidrogjeologjik, infrastrukturë ambientale. Projektim objektesh civile, arsimore, sportive, industrial, bujqësore, ushtarake, infrastrukturë. Mbikëqyrje dhe kolaudim punimesh. zbatim Punimesh
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 12.12.2005
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë Tiranë Tiranë Njësia Bashkiake nr.5, Rruga "Gjik Kuqali", pallati nr.23/2, shkalla nr.1, apartamenti nr.1, kati I-rë.

Address:
Tiranë, AA 917 HJ

Telephone:
0695375428

Akte Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 2 076 879,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 1 310 656,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 300 951,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 296 522,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:51 528 439,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 33 203 192,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015