Skip to content

LEAL

JSON

Tax Registration Number: K64612402E
Administrators: Osman Shehu
Scope: Studimi, projektimi zbatimi i punimeve të ndërtimit në përputhje me licencën profesionale. Në fushën e prodhimit të materialeve të ndërtimit. Si dhe në fusha të tjera të veprimtarisë tregtare. Pastrimi i sipërfaqeve urbane, riciklimi, trajtimi dhe transferimi i mbetjeve urbane në vend depozitime.
Other Trade Names: LEAL
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 22.09.2006
District: Fier
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
III.2.B - Veprimtaritë e tjera profesionale lidhur me ndikimin në mjedis
Changes
Address:

Seat:
LUSHNJE "KONGRESI LUSHNJES"

Address:
LUSHNJE Lagjja 18 Tetori, Autostrada Rotondo e Plukut- Rotondo e Savres, km 3, vend depozitim 2 mbetjesh me Nr.784/1. LUSHNJE, Lagjja Kongresi i Lushjes, rruga Vojo Kushi, pallati me Nr.134, ne katin e pare.Bar-Bufe LUSHNJE, Lagjja Kongresi i Lushnjes,pallat i ri 10 katësh,ne katin e pare,20m mbrapa Bashkise.

Telephone:
682088510

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 11 377 773,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 72 541,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 570 811,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:52 981 931,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 36 018 648,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015