Skip to content

EURO-ALB

JSON

Tax Registration Number: K66613407H
Administrators: Bujar Murati
Scope: Aktivitet në fushën e ndërtimit ku përfshihen: ndërtim objektesh të përmasave të ndryshme si shtëpi, vila, ndërtesa shumëkatëshe ose komplekse pallatesh, punime mirëmbajtje, Shërbim fasade. Ndërtim rrugësh dhe urash si dhe ndërtime portuale, detare dhe ajrore si dhe rikonstruksionin e tyre, asfaltim dhe veshje me asfaltim. Ndërtim digash, galeri, tunele, dampa. Ndërtim vepra kullimi, ujitje, impiante vaditëse, punime mbrojtje dhe sisteme hidraulike, punime dhe sistemime elektrike, ndërtim ambiente dhe sistemim gjelbërimi, parqe e lulishte, nyje betoni, import eksport te artikujve të ndryshëm si dhe skrap ( mbeturina hekurishtesh ), transporti dhe pune, traktorë, fadroma të të gjitha llojeve, transportues, makina asfaltimi, makineri e pajisje për nyje betoni. Ndërtim pika karburanti dhe tregtim me pakicë te nënprodukteve të naftës. Agjenci transporti për udhëtarë dhe pasagjere, hoteleri, turizëm, tregtim me shumicë e pakicë import eksport të artikujve të ndryshëm industriale, ushqimore, elektro - shtëpiake, kozmetike. Tregtim dhe shitje produkte artizanati, kimike, tekstile, artikuj plastike, xhama, mobilie. Tregtim produkte të gatshme dhe gjysmë të gatshme me shumicë dhe pakicë, si dhe çdo veprimtari tjetër që i shërben rritjes dhe zhvillimit të kësaj shoqërie. Tregtim materiale ndërtimi. Tregtim materiale elektrike. Tregtim materiale hidraulike. Tregtim materiale marangozi.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 05.08.1999
District: Dibër
Country: Shqipëri
Initial Capital: 23 600 000,00
Shares: 16 000
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Diber Bulqize BULQIZE Lagjja Minatori, Rruga e Spitalit, Pallati nr.12, Shk.1, Kati 5, Ap.15.

Telephone:
0692051727

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 3 607 471,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 3 081 224,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 15 188 562,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 2 802 166,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:44 637 925,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 18 600 011,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015