Skip to content

KESH SECURITY SHRSF
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-03-02 10:10:43
JSON

Tax Registration Number: K81610017N
Administrators: Ermir Veipi (Likuiditator)
Scope: Sigurimi dhe ruajtja e objekteve në pronësi të sh.a KESH-it, sigurimi i shtetasve vendas apo të huaj.
Other Trade Names: KESH SECURITY SHRSF
Legal Form: Shoqëri Aksionare SH.A
Foundation Year: 01/04/2008
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 4 000 000,00
Shares: 4 000
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: 3 Meshkuj
Board Members: Mitro Çela; , Agron Gaxho; Dardan Malaj
Status: Në proces likuidimi
License(s): -
Legal Cases: Likuidimi:
Në datë 12.10.2015: Në bazë të Vendimit të Asamblesë Nr.15 datë 28.09.2015 dhe Nr.02 datë 07.10.2015, është miratuar prishja e shoqërisë dhe shpallja e likuidimit. Likuiditator i shoqërisë, është emëruar Ermir Veipi. Statusi i shoqërisë nga “Aktiv”, do të kaloj në “Në proces likuidimi”.
Changes
Address:

Seat:
Tiranë; Njësia Bashkiake Nr.5; Blloku Vasil Shanto; ish Godina e KESH sha.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Shoqërisë -Datë 02.03.2019
Procesi i Likudimit-Dokumenta
Ndryshimi i Administratorit & Anëtarëve
Financial Documents: Pasqyra Financiare 2009
Pasqyra Financiare 2010
Pasqyra Financiare 2013
Pasqyra Financiare 2014
Pasqyra Financiare 2015
Pasqyra Financiare 2016
Pasqyra Financiare 2017
Akti i Themelimit të Shoqërisë
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: -16 729 369,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: -11 474 937,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 18 485 429,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 7 935 387,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 14 872 668,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: -9 295 458,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2011: 26 056 309,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2010: 14 667 273,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2009: 98 232 171,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2008: 72 138 139,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:1 717 491,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:168 754 154,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:165 817 452,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 220 096 746,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 226 987 856,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2012: 257 686 272,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2011: 373 580 531,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2010: 317 174 124,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2009: 335 297 755,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017

Worked By : A.B