Skip to content

DEVOLL HYDROPOWER
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-11-05 15:43:34
JSON

Tax Registration Number: K82418002C
Administrators: Rigela Gegprifti
Scope: Planifikimi, ndërtimi, mirëmbajtja dhe funksionimi i tre njësive prodhuese hidroelektrike me një kapacitet të kombinuar të instaluar përafërsisht 319 MW në Luginën e Devollit përafërsisht midis lartësive 806 dhe 95 metra mbi nivelin e detit si edhe shitja e elektricitetit të prodhuar në Shqipëri dhe jashtë saj. Shoqëria mund të kryejë çdo veprimtari tjetër tregtare të lejueshme që është e nevojshme dhe e dobishme për të përmbushur objektin e saj.
Other Trade Names: Devoll Hydropower
Legal Form: SH.A Koncesionare/PPP
Foundation Year: 17.12.2008
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Hollandë
Initial Capital: 86 890 800 000,00
Shares: 86 890
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Board Members: Olav Holland, Wenche Lund Øyno, Tron Engebrethsen
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga Papa Gjon Pali II-te, ABA Business Center, zyra nr. 1204.

Address:
1) Korçë, Moglicë, Njësia Administrative Moglicë, Nikollarë.
2) Elbasan, Klos, Banjë, Zyra e Ndërmarrjes së Ndërtimit HEC Banjë, fshati Banjë.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit kombetar (08.01.2019)
Kontrate per transferimin e aksioneve (07.05.2013)
Marreveshje per shitje aksionesh (28.01.2013)
Statuti I shoqerise Devoll Hydropower (17.12.2008)
Vendim I asamblese se aksionareve (02.07.2013)
Vendim I asamblese se aksionareve (23.11.2009)
Vendim I asamblese se aksionareve (23.10.2008)
Vendim I asamblese se aksionareve (01.10.2011)
Vendim I asamblese se aksionareve (17.10.2011)
Vendim I asamblese se aksionareve (12.05.2009)
Vendim I asamblese se aksionareve (21.04.2016)
Vendim I asamblese se aksionareve (20.02.2013)
Vendim I asamblese se aksionareve (18.03.2018)
Vendim I asamblese se aksionareve (01.10.2012)
Vendim I asamblese se aksionareve (05.09.2013)
Vendim I asamblese se aksionareve (14.02.2014)
Vendim I asamblese se aksionareve (08.06.2015)
Vendim I asamblese se aksionareve (16.01.2018)
Vendim I asamblese se aksionareve (08.07.2014)
Vendim I asamblese se aksionareve (12.11.2011)
Vendim I asamblese se aksionareve (07.05.2013)
Financial Documents: Transferim aksionesh (28.02.2013)
Pasqyrat financiare (2013)
Pasqyrat financiare (2011)
Pasqyrat financiare (2010)
Pasqyrat financiare (2015)
Pasqyrat financiare (2008)
Pasqyrat financiare (2017)
Financial Information
Transaksione Thesari 2019-2020
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: -580 369 322,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: -446 437 791,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: -525 348 052,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: -16 594 189 520,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: -568 515 396,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: -341 630 469,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: -233 973 144,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: -304 914 043,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2011: -264 086 468,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2010: -194 720 428,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2009: -217 024 338,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2008: 49 670,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:1 588 504 142,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:2 208 263 493,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:2 016 269 040,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:778 634 862,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:1 414 749,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2015
2016
2017
2018
2019

Worked By : A.Lala