Skip to content

FA & BI

JSON

Tax Registration Number: K92506203M
Administrators: Vasil Fani
Scope: Import-Eksport mallra te ndryshem industriale dhe ushqimore.Import-Eksport per sistemet e ngrohjes dhe sherbim per to.Transport mallrash dhe udhetaresh.Sherbimi i sinjalistikes rrugore.Sherbim dhe administrim i shesheve dhe parkimeve.Servis makinash.Linje prodhimi per perpunimin e lendes drusore
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 2009
District: Elbasan
Country:
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 2
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Number of Board Members: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Bradashesh KATUND I RI Fshati Katund i Ri, kapanoni ne autostraden Elbasan Metalurgji, perball karburantit Taci Oil

Telephone:
0692068369

Akte Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 4 020 365,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 2 057 796,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 1 156 434,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 1 531 263,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:25 838 728,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 26 248 302,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015