Skip to content

AR & LO

JSON

Tax Registration Number: L01305031H
Administrators: Rezarta Zhukri
Scope: Agjensi Sigurimesh (per te gjitha llojet e sigurimeve), Turistike, Udhetimi per Transport Nderkombetar Udhetaresh Detar dhe Rrugor, Fluturime Ajrore Nderkombetare
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 1999
District: Tiranë
Country:
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Board Members: Femër
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
TIRANE Rruga Abdyl Frasheri, Pallati 3/3, Kati i Pare

Email address:
info@udheto.com.al

Telephone:
2257903

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 7 992 501,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 5 939 362,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 7 899 718,23
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 7 703 755,98
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:13 901 087,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 11 651 479,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015