Skip to content

NOVATECH STUDIO

JSON

Tax Registration Number: L01717030C
Administrators: Emil Nova
Scope: Projektim, supervizion, kolaudim ndërtime të të gjitha llojeve. Punime topografike dhe Vlerësim të pasurive të paluajtshme etj. Konsulencë për certifikimin me standard ISO si dhe ilustrime grafike të të gjitha llojeve. Produksion filmash me metrazh të shkurtër.
Other Trade Names: NOVATECH STUDIO
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 06.05.2010
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë Njësia bashkiake nr 8, rruga Shenasi Dishnica, nr pasurie 10/221+1-18, zona kadastrale 8370, hyrja 1, ap 18

Telephone:
682065950

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 747 864,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 1 095 663,00