Skip to content

CLIMACASA SHPK

JSON

Tax Registration Number: L07805502F
Administrators: Bashkim Delija
Scope: Në fushën e projektimit të sistemeve të ngrohje- ftohjes - hidraulike -panele diellore për ujë sanitar dhe për sistemet e integruara, panele fotovoltaike, kamera sigurie si dhe në fushën import eksport të këtyre pajisjeve. Instalime dhe riparim -mirëmbajtje të sistemeve ngrohje-ftohje, hidraulike, ujësjellës-kanalizime, hotelerie, elektrike, kamera sigurie, sisteme antizjarri, ashensor, punime ndërtimore të ndryshme. Në fushën e aktivitetit tregtar me shumicë dhe pakicë, import-eksport i artikujve të ndryshëm industrial, pajisje hotelerie, kamera sigurie, materialeve elektrike, materialeve hidraulike, materialeve për ujësjellës-kanalizime, materialeve për sisteme antizjarri, materialeve ndërtimore, hidrosanitare, pajisjeve elektro - shtëpiake, ashensorë, pompa uji të ndryshme dhe materialeve hidroizoluese, si dhe të aksesorëve të tyre. Në fushën e tregtimit të automjeteve të përdorura dhe të reja si dhe të pjesëve të tyre të këmbimit, si dhe çdo aktivitet tjetër të lejuar me ligj.
Other Trade Names: CLIMACASA
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 02.04.2010
District: Lezhë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 16 950 000,00
Shares: 339
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Assets: Lezhë Automjet tip Fiat Doblo, TR 1276 U
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Lezhë Lagjja Beslidhja, Rruga Shtraus,Pallat i ndertuar nga Shoqeria"JUNIK", Kati 1, Njësia Nr.10

Address:
Shkodër Bulevardi Zogu i Pare, perballe pallatit 5 katësh me ure Tiranë, Rruga e Kavajës, ekspozite prane Ures Teknologjikut.

Telephone:
682098979

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 4 358 371,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 3 649 903,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 3 320 418,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 2 260 600,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:65 982 887,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 55 215 026,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015