Skip to content

HYDRO LUNIK
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-01-25 10:48:44
JSON

Tax Registration Number: L21724010C
Administrators: Trendafile Ismaili
Scope: Shoqëria ka për objekt të saj ndërtimin, funksionimin dhe transferimin e centralit të "Kostenjë", "Gjuraj", "Kostenjë 2" dhe "Neshta" pranë Autoritetit kontraktues, përfshirë financimin, ndërtimin, vënien në veprim, prodhimin, furnizimin, transportimin, shpërndarjen, ekspozimin dhe shitjen e elektricitetit në përputhje me Kontratën e Konçesionit, nënshkruar me 30.03.2012.
Other Trade Names: HYDRO LUNIK
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, SPV (Subjekt për Qëllime të Veçanta)
Foundation Year: 27.04.2012
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 28 225 300,00
Shares: 3
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Pezulluar
License(s): -
Legal Cases: Më datë 28.12.2017, asambleja e përgjithshme e shoqërisë ka vendosur pezullimin e përkohshëm të aktivitetit të shoqërisë HYDRO LUNIK shpk nga data 28.12.2017 deri në një afat të pacaktuar.
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Farkë, Liqeni i Thatë, Pallati Rinia 04, Farkë, Sauk.

Telephone:
Telefon: 047800074, Fax: 047800073

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit kombetar (18.01.2019)
Vendimi I asamblese per rritje kapitali (26.07.2015)
Vendimi I asamblese per rritje kapitali (14.07.2015)
Financial Documents: Pasqyrat financiare (2017)
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: -1 458 884,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: -1 578 752,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: -19 362 119,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: -538 798,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: -1 247 961,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: -670 624,00
Worked By : A.Lala