Skip to content

VILDRI
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-11-17 10:17:52
JSON

Tax Registration Number: L23328402B
Administrators: Endon Bajraktari
Scope: Ndërtimi, operimi dhe transferimi i hidrocentraleve Myhejan 1, Myhejan 2, Myhejan 3, tek Autoriteti Kontraktues, ku përfshihet financimi, ndërtimi, vënia në punë, prodhimi, furnizimi, transmetimi, shpërndarja, eksportimi dhe shitja e energjisë elektrike, në zbatim të kontratës së Konçesionit.
Other Trade Names: VILDRI
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, SPV (Subjekt për Qëllime të Veçanta)
Foundation Year: 26.09.2012
District: Fier
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): XII.5 - Leje mjedisore
Changes
Address:

Seat:
Fier, Lagjia "Kastriot", Pallati pranë Vefës, Kati i parë.

Telephone:
0682080907

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: -477 859,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: -435 900,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: -378 915,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: -100 150,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: -30 000,00
Worked By : A.Lala