Skip to content

FLADY PETROLEUM
Last change(based on NBC extract ) made on: 2021-08-06 08:11:27
JSON

Tax Registration Number: L32622601G
Administrators: Kristjan Angjellari
Scope: Tregtim me pakice te benzines, naftes, gazit, lubrifikanteve dhe te gjithe produkteve dhe nenprodukteve te tyre. Servis automjetesh dhe tregtim i pjeseve te automjeteve. Veprimtari sipermarrje industriale, transport mallrash dhe individesh; agjensi informacioni, turistike, konsulence tregtare e sherbime te ngjashme me to. Sherbime hotelerie, restoranti, kafe bar, minimarket. Ne fushen e ndertimit, transportit, tregtimit shumice pakice import eksport mallra, agjensi, autoshkolle. Shitje automjetesh. Transport i udhetareve brenda dhe jashte vendit. Transport kombetar dhe nderkombetar mallrash per te trete e me qera.
Other Trade Names: FLADY PETROLEUM
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 22/02/2013
District: Gjirokastër
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Assets: Gjirokaster, RTM Wackenhut, model AT16LZAA me targe ACR 189
Gjirokaster, Motor MZ model ETZ 250 me targe GJ 054 A
Gjirokaster, Motor HONDA model HORNET me targe AC 586
Gjirokaster, Kamion SCANIA meodel RM4X2BLKW me targe GJ 9123 A
Gjirokaster, Autoveture TOYOTA, model YARIS me targe AA 608 DU
Gjirokaster, Autoveture Mercedes BENZ model 123 me targe GJ 1356 B
Gjirokaster, Autobot Mitsubishi, model L-200, me targe AA 217 ME
Gjirokaster, Autoveture, MERCEDES BENZ model 202 me targe AA 559 RM
Gjirokaster, Autobuz KASSBOHRER model SETRA S214 HD me targe AA 671 MV
Gjirokaster, Autobot SCANIA me targe AA 657 PB
Gjirokaster, Autobuz Merdeces Benz, model 413 CDI me targe AA 659 MG
Gjirokaster, Mercedes Benz me targe GJ 8775 A
Gjirokaster, Mercedes Benz me targe GJ 1245 B
Gjirokaster, Autoveture Volkswagen, model Jeeta me targe AA 757 NC
Gjirokaster, Motor MZ model 250 me targe GJ 032 A
Status: Aktiv
License(s): III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
VII.3.B.1 - Autoriparimi i mjeteve rrugore me motor dhe rimorkiove
VII.2 - Transport rrugor ndërkombëtar mallrash për të tretë e me qira
VII.3.B.3 - Tregtimi i pjesëve të këmbimit të mjeteve rrugore me motor dhe/ose të rimorkiove
VII.3.A - Autoshkollë
VII.3.A.2 - Autoshkollë për dhënien e çertifikatës së aftësisë profesionale
Changes
Address:

Seat:
Gjirokastër Zona Industriale, rruga "Zinxhira", zona kadastrale 8543, nr. pasurie 8/25, godina 1-katëshe

Address:
Gjirokaster, Zona Industriale, rruga Gjirokaster-Kakavie, karburanti perballe Varrezave te Qytettit, zona kadatsrale 8543, nr. pasurie 18/53

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 06.08.2021
Akti i themelimit
Financial Documents: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Financial Information
Transaksione Thesari 2019-2021
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: -148 845,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 1 142 092,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: -933 024,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 871 346,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: -500 489,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 1 699 289,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 955 191,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 2 105 394,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2020:51 605 322,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:60 172 358,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:56 692 504,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:78 048 795,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:64 506 365,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:77 818 871,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 68 559 425,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 58 315 618,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Worked By : A.Lala