Skip to content

SHPERDHAZA - ENERGJI
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-07-06 14:47:11
JSON

Tax Registration Number: L59517003U
Administrators: Agel Zotaj
Scope: Ndërtim hidrocentrali, ku përfshihet financimi, ndërtimi, vënia në punë, prodhimi, dhe tregtimi i energjisë elektrike. Prodhim, trasnmetim dhe shpërndarje të energjisë elektrike nëpërmjet ndërtimit të hidrocentraleve të rinj apo rehabilitimit të hidrocentraleve ekzistues me anë të procedurave të konçensionit, për përmirësim të treguesve teknike dhe ekonomike të rrjetit elektrik kombëtar. Ndërtim, depozitim, shfrytëzim i burimeve ujore dhe natyrore me qëllim prodhimin e energjisë elektrike. Krijimin e agjensive dhe instituteve për zbatim, kërkim e zhvillim të teknologjive të reja. Krijimin e linjave të prodhimit, të njësive të vogla dhe të mëdha për prodhimin dhe tregtimin e energjisë së prodhuar nga burime natyrore dhe alternative. Importim-eksportim, tranzitim, ndërmjetësim, furnizim me energji. Importim-eksportim dhe tregtim të linjave të prodhimit dhe teknologjive për prodhimin dhe shfrytëzimin e burimeve energjitike. Në zbatim të Kontratës së Konçesionit për Hidrocentralin Kaçinar, rrethi Mirditë.
Other Trade Names: SHPERDHAZA - ENERGJI
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, SPV (Subjekt për Qëllime të Veçanta)
Foundation Year: 27.08.2015
District: Lezhë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 4
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Lezhë, Kaçinar, Hidrocentrali Kaçinar, Rrethi Mirditë

Email address:
shzotaj@hotmail.com

Telephone:
0698390938

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: -70 020,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: -120 943,00
Worked By : A.Lala