Skip to content

TIRANA TEKNOLOGJI
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-09-04 16:38:14
JSON

Tax Registration Number: L61312065J
Administrators: Aida Myrto
Scope: Import Eksport dhe tregtim me shumicë dhe pakicë të mallrave të ndryshëm. Import-eksport, tregtim me pakicë e shumicë të artikujve të ndryshëm, aksesorë për sisteme kondicionimi, aspirimi, filtrimi e të tjera.
Other Trade Names: TIRANA TEKNOLOGJI
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 06.01.2016
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Assets: Tiranë Tiranë Tiranë Furgon Mercedes Benz, 309 me Targa AA 413 DZ.
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë Njësia Bashkiake nr.7, Rruga e Kavajës, ish Parku i Mallrave pranë Kompleksit Delijorgji, objekti Repart montimi, Repart stampimi, nr. hipotekor 831, pjesë e pasurisë 6/338, z.k 8220

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information