Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Aida Myrto
Rezultate gjithsej: 1

TIRANA TEKNOLOGJI

L61312065J
(Import Eksport dhe tregtim me shumicë dhe pakicë të mallrave të ndryshëm. Import-eksport, tregtim me pakicë e shumicë të artikujve të ndryshëm, aksesorë për sisteme kondicionimi, aspirimi, filtrimi )

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni