Skip to content

KUKUR HIDRO ENERGY
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-01-25 10:48:44
JSON

Tax Registration Number: L72024013M
Administrators: Arbër Abazi
Scope: Financimi, projektimi, ndërtimi, vënia në punë, administrimi, mirëmbajtja e hidrocentraleve Kukur 3. 4 dhe transferimin e tyre në përfundim të kontratës nga konçesionari te autoriteti kontraktues, konform kushteve dhe afateve të kësaj kontrate.
Other Trade Names: KUKUR HIDRO ENERGY
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, SPV (Subjekt për Qëllime të Veçanta)
Foundation Year: 22.08.2017
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 10 000,00
Shares: 1
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njësia Bashkiake nr 9, Rruga Reshit Petrela, Kompleksi Usluga, Pallati 53

Telephone:
0672078390

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit kombetar (23.01.2019)
Statuti I shoqerise (22.08.2017)
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A.Lala