Skip to content

L.T.E CONSTRUCTION sh.p.k
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-01-29 16:11:17
JSON

Tax Registration Number: L78006801F
Administrators: Artur Caushaj
Scope: Aktivitet ne fushen e projektimeve, zbatimit te veprave te ndertmit dhe rikonstruksioneve, sipermarrje te ndryshme private dhe shteterore, investitor privat ne fushen e ndertmit te objekteve te ndryshme civile private dhe shteterore, socialkulturore, ndertim rruge, autostrada, mbikalime, hekurudha, tramvai, metro,etj.
Other Trade Names: L.T.E CONSTRUCTION sh.p.k
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 29.05.2017
District: Fier
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 3
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Fier Ballsh BALLSH Bulevardi Rrapo Hekali, lagjja 5- Shkurti, prane Zyre se Punes, kati i pare, zona Kadastrale 1079, Ballsh-Mallakaster.

Telephone:
692093555

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information