Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Artur Caushaj
Rezultate gjithsej: 2

L.T.E CONSTRUCTION

L78006801F
()

Tirane ALL

TRUST CONSTRUCTION

M01809001A
(Kryerjen e c'do aktiviteti të lejuar me ligj dhe/o pjesemarrjen në cdo veprimtari apo aktivitet të ligjshem që mund të kryej një shoqeri me pergjegjesi të kufizuar në bazë të legjislacionit shqiptar n)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni