Skip to content

Fedos - Uppsala
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-12-14 12:17:16
JSON

Tax Registration Number: L92119028Q
Administrators: Fatmir Struga
Scope: Në fushën e shërbimeve mjekësore, industriale, dentare, farmaceutike, mjedisore dhe laboratoriet universitare. Import dhe Eksport me shumicë dhe pakicë të pajisjeve mjekësore, reagente, materiale konsumi, pjesë këmbimi, preparateve farmaceutike, pajisje didaktike, pajisje analitike. Mirëmbajtje, riparim dhe trajnim teknik i të gjitha pajisjeve mjekësore, spitalore, didaktike dhe analitike, trajnime dhe konsulenca teknike për përdorim të pajisjeve mjekësore, didaktike dhe analitike. Fushata për ndërgjegjësimin e publikut, trajtimi i mjeteve të transportit për kujdesin shëndetësor etj. Qendër diagnostike mjekësore, qendër kurative mjekësore. Studime dhe aplikime në fushën e mjekësisë.
Other Trade Names: Fedos - Uppsala
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 17.09.2019
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 10 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga "George W.Bush", Ndërtesa Nr.5, Hyrja 5, Apartamenti 17, 1017

Address:
Tiranë, Njësia Administrative nr 2,Rruga" George W.Bush", Ndertesa Nr.5, Hyrja 5,Kati -1 (Magazinë)

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 03.12.2019
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani